Романтично лято в св. Константин и Елена, хотел Аква Азур

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

хотел аква азур

Готови ли сте с да се разхладите с половинката край морето? Ако още не сте намерили подходящия хотел, където да прекарате лятната отпуска, обърнете специално внимание на хотел Аква Азур в курорта св. Константин и Елена. Там ще сте само на 50 метра от плажа, а 4-звездният хотел ще се погрижи да имате всички удобства за заслужения ви отдих. Обстановката е изключително елегантна. Стаите са светли и просторни, а мебелите красиви и практични. Всичко това създава топлина и уют.

Интериорът на двойните стаи съчетава удобното с елегантното. Избраните интериорни елементи създават усещането за баланс и хармония, цветовете са топли и ненатрапчиви. В цената за нощувка е включена и закуската.

Ресторантът към хотела е голям и добре устроен, има открита и закрита част. Кухнята му е една от най-предпочитаните от гостите на курорта. Там може да си организирате романтична вечеря и истински да се наслаждавате не само на приятната компания, но и на вкусната храна.

хотел аква азур джакузи
Към вечерята може да добавите джакузи, пълно с рози и чаша шампанско. За целта е необходимо да направите резервация на рецепцията в СПА центъра още в деня на пристигането ви. Той също така предлага и класически или екзотични масажи, които да ви накарат да се отпуснете и направо да забравите за реалността. Дамите могат да се отдадат на козметични процедури, а в това време господата да потренират във фитнеса. Другите опции на спа центъра са солариум, турска баня, сауна или тангентор.

По време на престоя ви в хотела ще можете също така да използвате два открити и един вътрешен отопляем басейн, както и паркинга пред хотела.

Повече информация за хотел Аква Азур може да намерите на http://www.rooms.bg/hotel-konstantin-i-elena-akva-azur.html.

Работен туризъм

2 votes, 5.00 avg. rating (98% score)

Интересен термин, нали? Обаче за българите важи с пълна сила. Милиони са българите зад граница, отдавна напуснали родината си, за да изкарват прехраната си в чужди държави. Стотици хиляди са българите, които не искат да напуснат родината, но за да могат да отглеждат децата си и да помагат на родителите си прекарват по няколко месеца в гурбетчийство. Страни като Гърция, Италия, Испания, Португалия, Германия, Англия, Белгия и Холандия са само част от държавите в Европа, които осигуряват прехраната на милиони български гърла. Българските работници внасят в страната ни милиарди левове. Да, милиарди левове се вливат в икономиката ни и може би това е най-доходоносната инвестиция на държавата ни. С тези пари българските семейства погасяват кредити, плащат сметки и естествено се прехранват.  Представете си какво би било Виж повече

Как да планираме почивката си

1 vote, 5.00 avg. rating (98% score)

     Почивката е дълго чакания период от време, през който можем да забравим за злободневните теми, натоварването в офиса и всички други дребни, житейски несгоди. За тези, които правят всичко в последния момент съществува опасност почивката да се превърне в кошмарно изживяване. Поради тази причина се препоръчва предварително обмисляне и планиране на изкарването на всеки един ден от отпуската. Виж повече

Селски туризъм

1 vote, 5.00 avg. rating (98% score)
Селски туризъм

Селски туризъм

Селският туризъм (анг. Rural Tourism) представлява вид туризъм, при който се посещават незасегнати от индустриалната експанзия райони, съхранили своя девствен, пасторален облик и начин на живот. Някои специалисти смятат селския туризъм за под-вид на екотуризма, а други го обособяват като самостоятелен вид туризъм.

Селският туризъм е особено предпочитан от жителите на големите индустриални мегаполиси, които отдавна са откъснати от Виж повече

Космически туризъм

1 vote, 3.00 avg. rating (78% score)
Международната Космическа Станция

Международната Космическа Станция

Космическият туризъм (анг. Space Tourism) е тип туризъм, при който пътешествениците се отправят към космоса – за момента те излизат на орбита около земята в космически кораби, като плановете са в бъдещето космическите туристи да започнат да посещават луната и планети от слънчевата система. Има множество планове и за построяването на „космически хотели“, които ще бъдат на орбита специално на разположение на желаещите да поживеят в космоса. Виж повече