Забавления в Слънчев бряг

Забавления в Слънчев бряг
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Слънчев бряг морски курорт, който за послените 30 години от тихо местенце за семеен туризъм се превърна в център за забавление през летните месеци. Ако търсите само и единствено тишина и спокойствие, по-добре се насочете към по-южните и малки курортни градчета. Но ако сте склонни да направите малък компромис с пъстрите и претъпкани улици по всяко време на денонощието, музиката извираща от всякакви заведения и ресторанти то това е Вашето място!
Тук винаги има какво да се прави, купона никога не свърша и нощите са ултра дълги. Това е един много модерен курорт, който вече е известен с нощнисте си клубове,дискотеки, барове и хотели сред туристи от многобройни нации. Това е една парти дестинация за англичани, холандци, ирландци, датчани,норвежци разбира се руснаци. Въпреки че през последните 2-3 години забелязваме тенденция на увеличаването на възрастовата граница при руските туристи. С All inclusive-ната си програма Хотелите в Слънчев бряг привличат вече и по-улегнали и финансово стабилни руснаци, които са привлечени от цените на имотите и евтиния живот. Това са предимно Московчани и Питерци.
За българите Слънчев бряг си остава топ дестинация за парти и купон, хидляди столичани посещават редовно комплекса и прекарват уикендите си тук. Сега с магистрала тракия пътуването до Слънчев бряг става още по приятно и комфортно.